Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skyoff gonzales
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Pitoy rent richting de bal. Sibuan verovert de bal door een tackle van achteren. Sibuan probeert naar een medespeler te passen. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skyoff - gonzales 1:0

7e minuut.
Suhanta rent richting de bal. Chandra verovert de bal door een tackle van achteren. Sibuan rent richting de bal. Chandra onderschept slim de pass. Chandra haalt uit met een fantastische trap. Wardoyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pattinasarani met de inworp. Daar is Tosobu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosobu geeft een lange en hoge pass. Chandra is nu in balbezit. Chandra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Soputan verovert de bal door een tackle van achteren. Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta passt de bal zonder na te denken. Rudiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiyanto schiet op doel. Pekey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Suhanta rent richting de bal. Rizal rent richting de bal. Tosobu is nu in balbezit. Rizal onderschept slim de pass. Rizal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyoff 57%, gonzales 43%.
skyoff - gonzales 1:0

59e minuut.
Suseno probeert de bal aan de voet te houden. Fajar rent richting de bal. Fajar speelt de bal door. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
skyoff - gonzales 2:0

90e minuut.
Chandra is nu in balbezit. Tosobu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosobu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chandra de bal. Chandra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyoff 49%, gonzales 51%.
skyoff - gonzales 2:0