Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harun naufal11 i
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Wasfle geeft een hoge lob. Lesmana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utomo. Utomo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mariandy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahfud met een snelle inworp. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harun naufal11 - i 0:1

15e minuut.
Manewar kopt de bal weg. Karmadi probeert de bal met de borst te controleren. Lesmana begaat een overtreding. Lesmana krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kustiana heeft problemen om de bal te vangen. Prinanto rent richting de bal. Kustiana rent richting de bal. Prinanto onderschept slim de pass. Prinanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kasali rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warabas. Kasali raakt geblesseerd tijdens het duel. Manewar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kasali rent richting de bal. Kasali draait met de bal, schiet en ... Sihombing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
harun naufal11 - i 1:1

33e minuut.
Manewar passt de bal met de wreef. Lestaluhu is nu in balbezit. Lestaluhu geeft een hoge lob. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harun naufal11 49%, i 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
harun naufal11 - i 1:1

53e minuut.
Sihombing trapt de bal weg. Klungelig pakt Tuasalamony de bal. Manewar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manewar krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Jamal passt de bal met de wreef. Daar is Zulfikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinanto rent richting de bal. Zulfikar rent richting de bal. Zulfikar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kambuaya geeft een lange en hoge pass. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle probeert naar een medespeler te passen. Kasali rent richting de bal. Kasali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harun naufal11 - i 2:1

77e minuut.
Inworp. Karmadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kustiana speelt de bal door. Manewar speelt de bal door. Sihombing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harun naufal11 - i 3:1

79e minuut.
Daar is Kustiana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Utomo passt de bal in één keer door. Kasali is nu in balbezit. Kasali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sihombing trapt de bal weg van het doel. Tuasalamony kopt de bal weg. Prinanto rent richting de bal. Prinanto schiet op doel. Rahawarin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harun naufal11 - i 3:2

86e minuut.
Tuasalamony geeft een lange en hoge pass. Sorongan geeft de bal voor. Lestaluhu probeert de bal met de borst te controleren. Kasali is nu in balbezit. Kasali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Utomo kopt de bal weg. Warabas probeert naar een medespeler te passen. Zulkarnaen rent richting de bal. Prinanto verovert de bal door een tackle van achteren. Prinanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harun naufal11 43%, i 57%.
harun naufal11 - i 3:2
i