Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norteng City asep kertun
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Hadiyan rent richting de bal. Hadiyan geeft een hoge lob. Kustiana heeft problemen om de bal te vangen. Ekayana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekayana draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - asep kertun 1:0

8e minuut.
Hadiyan probeert naar een medespeler te passen. Suroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Suroso geeft een lange en hoge pass. Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishak haalt uit met een fantastische trap. Kuncoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Prastowo geeft de bal voor. Prabowo heeft problemen om de bal te vangen. Ekayana rent richting de bal. Ekayana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - asep kertun 2:0

28e minuut.
Kuncoro trapt de bal weg van het doel. Cahyadi is nu in balbezit. Cahyadi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonsapia de bal. Bonsapia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - asep kertun 2:1

31e minuut.
Kustiana rent richting de bal. Cahyadi is nu in balbezit. Kustiana is nu in balbezit. Kustiana schiet op doel. Komboy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Dinata met de inworp. Suryaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryaman geeft een lange en hoge pass. Ekayana krijgt zijn hoofd ertegen. Komboy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Suryaman geeft de bal voor. Mukti heeft problemen om de bal te vangen. Ekayana rent richting de bal. Ekayana schiet op doel. Komboy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - asep kertun 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norteng City 36%, asep kertun 64%.
Norteng City - asep kertun 3:1

61e minuut.
Kustiana is nu in balbezit. Prabowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabowo geeft de bal voor. Klungelig pakt Dinata de bal. Dinata geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - asep kertun 4:1

74e minuut.
Rayar passt de bal met de wreef. Muazis probeert naar een medespeler te passen. Bonsapia is nu in balbezit. Bonsapia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Muazis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muis zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Suroso rent richting de bal. Hadiyan is nu in balbezit. Hadiyan speelt de bal door. Bonsapia rent richting de bal. Bonsapia schiet op doel. Kuncoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - asep kertun 4:2

82e minuut.
Cahyadi rent richting de bal. Cahyadi geeft een hoge lob. Dinata kopt de bal weg. Kustiana probeert de bal met de borst te controleren. Kustiana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norteng City 41%, asep kertun 59%.
Norteng City - asep kertun 4:2