Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.09 [del]
  • Stadion: BFKC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
BFKC Norteng City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Indarto probeert naar een medespeler te passen. Batola rent richting de bal. Met opzet legt Dinata zijn tegenspeler op de grond. Dinata is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Nurpijal onderschept slim de pass. Hadiyan rent richting de bal. Nurpijal verovert de bal door een tackle van achteren. Indarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indarto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BFKC - Norteng City 1:0

42e minuut.
Batola passt de bal in één keer door. Sandang is nu in balbezit. Sandang probeert naar een medespeler te passen. Batola is nu in balbezit. Batola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFKC 35%, Norteng City 65%.
BFKC - Norteng City 1:0

47e minuut.
Ekayana is nu in balbezit. Titaley is nu in balbezit. Ekayana maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ekayana moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ekayana schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Hadiyan is nu in balbezit. Indarto verovert de bal door een tackle van achteren. Indarto probeert naar een medespeler te passen. Batola rent richting de bal. Batola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sandang is nu in balbezit. Kustiana onderschept slim de pass. Rumaikeni begaat een overtreding. Rumaikeni krijgt een gele kaart. Kustiana raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadiyan met een snel genomen vrije trap. Mukti rent richting de bal. Mukti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hutagalung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Indarto is nu in balbezit. Indarto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batola bereikt de bal nog maar net als eerste. Batola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mursyid geeft de bal voor. Inworp. Azis met de inworp. Indarto rent richting de bal. Indarto geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFKC 37%, Norteng City 63%.
BFKC - Norteng City 1:0