Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banyuangi Jaya asep kertun
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Komboy probeert naar een medespeler te passen. Cahyadi rent richting de bal. Suryaman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Suryaman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Kogoya met een sublieme pass. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wijakesuma zijn tegenspeler op de grond. Wijakesuma krijgt een gele kaart. Bonsapia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rayar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sambera geeft een lange en hoge pass. Cahyadi rent richting de bal. Kuswanto verovert de bal door een tackle van achteren. Hudaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cahyadi passt de bal zonder na te denken. Zamrun rent richting de bal. Zamrun speelt de bal door. Hudaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudaya haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rudjito geeft een hoge lob. Hudaya kopt de bal weg. Patha is nu in balbezit. Hudaya verovert de bal door een tackle van achteren. Hudaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cahyadi heeft problemen om de bal te vangen. Cahyadi speelt de bal door. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia schiet op doel. Wijakesuma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banyuangi Jaya 48%, asep kertun 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banyuangi Jaya - asep kertun 0:0

48e minuut.
Kogoya kopt de bal weg. Muis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamrun. Zamrun krijgt een gele kaart. Muis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kogoya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Midun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banyuangi Jaya - asep kertun 0:1

54e minuut.
Arismunandar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muis. Arismunandar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arismunandar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Patha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudaya onderschept slim de pass. Hudaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Banyuangi Jaya - asep kertun 1:1

60e minuut.
Sambera is nu in balbezit. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya speelt de bal door. Muis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Hudaya is nu in balbezit. Winardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hudaya krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kuswanto is nu in balbezit. Kuswanto geeft de bal voor. Prabowo kopt de bal weg. Hudaya rent richting de bal. Hudaya haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Banyuangi Jaya - asep kertun 2:1

86e minuut.
Inworp. Sambera met een snelle inworp. Hudaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudaya haalt uit met een fantastische trap. Komboy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banyuangi Jaya - asep kertun 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banyuangi Jaya 48%, asep kertun 52%.
Banyuangi Jaya - asep kertun 3:1