Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banyuangi Jaya Norteng City
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suryaman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuswanto met een sublieme pass. Hudaya is nu in balbezit. Hudaya draait met de bal, schiet en ... Kuncoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

20e minuut.
Wijakesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrun is nu in balbezit. Met opzet legt Ekayana zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ekayana naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisbury geeft een lange en hoge pass. Hudaya rent richting de bal. Hudaya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mursyid de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Suroso met een sublieme pass. Hadiyan rent richting de bal. Suryaman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suryaman krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Prastowo is nu in balbezit. Salisbury verovert de bal door een tackle van achteren. Salisbury met een sublieme pass. Suryaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryaman draait met de bal, schiet en ... Kuncoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banyuangi Jaya 54%, Norteng City 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banyuangi Jaya - Norteng City 0:0

57e minuut.
Suroso met een sublieme pass. Kustiana is nu in balbezit. Kustiana haalt uit met een fantastische trap. Suryaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryaman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Kuswanto rent richting de bal. Kuswanto passt de bal met de wreef. Zamrun heeft problemen om de bal te vangen. Kustiana is nu in balbezit. Kustiana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kustiana rent richting de bal. Kuswanto verovert de bal door een tackle van achteren. Kuswanto met een sublieme pass. Suryaman is nu in balbezit. Suryaman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banyuangi Jaya 46%, Norteng City 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banyuangi Jaya - Norteng City 0:0