Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norteng City skyoff
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Mashudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekayana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mashudi. Mashudi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Muazis trapt de bal weg. Syahputra kopt de bal weg. Dinata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rizal is nu in balbezit. Rizal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Suroso geeft een hoge lob. Ekayana bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhanta begaat een overtreding. Suhanta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norteng City 53%, skyoff 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Norteng City - skyoff 0:0

60e minuut.
Tambunan geeft een lange en hoge pass. Hadiyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Monim de bal. Ekayana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekayana schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - skyoff 1:0

70e minuut.
Kusaini met de inworp. Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizal passt de bal zonder na te denken. Fajar rent richting de bal. Fajar geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kuncoro probeert wanhopig de bal te grijpen. Rudiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Kuncoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rudiyanto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norteng City - skyoff 1:1

80e minuut.
Ekayana bereikt de bal nog maar net als eerste. Monim is nu in balbezit. Ekayana onderschept slim de pass. Kustiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustiana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Norteng City - skyoff 2:1

83e minuut.
Klungelig pakt Dinata de bal. Prastowo is nu in balbezit. Rizal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizal krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Syahputra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibuan is nu in balbezit. Sibuan passt de bal in één keer door. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norteng City 51%, skyoff 49%.
Norteng City - skyoff 2:1