Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gonzales asep kertun
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Pitoy met een sublieme pass. Rayar is nu in balbezit. Rayar passt de bal met de wreef. Bonsapia is nu in balbezit. Bonsapia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tosobu is nu in balbezit. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cahyadi zijn tegenspeler op de grond. Cahyadi krijgt een gele kaart. Bakti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bakti kan niet meer verder spelen. Patha komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Saepul probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suryaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suryaman passt de bal in één keer door. Patha bereikt de bal nog maar net als eerste. Patha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Komboy probeert naar een medespeler te passen. Soputan kopt de bal weg. Rudjito kan de bal niet met de borst controleren. Patha rent richting de bal. Patha draait met de bal, schiet en ... Komboy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzales 54%, asep kertun 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gonzales - asep kertun 0:0

56e minuut.
Rayar verovert de bal door een tackle van achteren. Pitoy is nu in balbezit. Rayar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rayar krijgt een gele kaart. Pitoy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pitoy kan niet meer verder spelen. Polim komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Patha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosobu rent richting de bal. Tosobu passt de bal in één keer door. Patha rent richting de bal. Patha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzales 49%, asep kertun 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gonzales - asep kertun 0:0