Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harun naufal11 Banyuangi Jaya
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Suryaman passt de bal met de wreef. Mariandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudaya onderschept slim de pass. Hudaya draait met de bal, schiet en ... Salim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harun naufal11 - Banyuangi Jaya 0:1

42e minuut.
Sambera verovert de bal door een tackle van achteren. Kustiana is nu in balbezit. Kustiana probeert naar een medespeler te passen. Hudaya rent richting de bal. Hudaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harun naufal11 38%, Banyuangi Jaya 62%.
harun naufal11 - Banyuangi Jaya 0:1

47e minuut.
Zulkarnaen geeft een lange en hoge pass. Fakdawer kopt de bal weg. Zamrun is nu in balbezit. Manewar verovert de bal door een tackle van achteren. Manewar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sambera rent richting de bal. Sambera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salisbury de bal. Sorongan is nu in balbezit. Sorongan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kustiana probeert naar een medespeler te passen. Wijakesuma speelt de bal door. Sambera kan de bal niet met de borst controleren. Manewar rent richting de bal. Manewar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harun naufal11 35%, Banyuangi Jaya 65%.
harun naufal11 - Banyuangi Jaya 0:1