Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asep kertun skyoff
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Rayar onderschept slim de pass. Rayar met een sublieme pass. Rudiyanto rent richting de bal. Rudiyanto schiet op doel. Patha probeert de bal aan de voet te houden. Komboy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mashudi geeft een lange en hoge pass. Kusaini probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudjito. Rudjito krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kusaini kopt de bal weg. Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizal onderschept slim de pass. Rizal haalt uit met een fantastische trap. Komboy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Rudjito geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kusaini de bal onder controle te krijgen. Rayar is nu in balbezit. Rizal verovert de bal door een tackle van achteren. Rizal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
asep kertun - skyoff 0:1

17e minuut.
Cahyadi rent richting de bal. Suhanta verovert de bal door een tackle van achteren. Suhanta passt de bal met de wreef. Rudiyanto rent richting de bal. Rudiyanto haalt uit met een fantastische trap. Komboy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

18e minuut.
Sibuan kopt de bal weg. Klungelig pakt Rudjito de bal. Rudiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiyanto haalt uit met een fantastische trap. Kogoya probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
asep kertun - skyoff 0:2

19e minuut.
Cahyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winardi. Rizal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suhanta komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kusaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusaini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cahyadi rent richting de bal. Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kogoya krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cahyadi speelt de bal door. Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishak geeft een lange en hoge pass. Muis rent richting de bal. Muis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
asep kertun - skyoff 1:2

33e minuut.
Rudiyanto passt de bal met de wreef. Kogoya met een sublieme pass. Cahyadi rent richting de bal. Rizal onderschept slim de pass. Rizal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sibuan passt de bal zonder na te denken. Patha is nu in balbezit. Rudiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Rudiyanto schiet op doel. Komboy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
asep kertun - skyoff 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asep kertun 58%, skyoff 42%.
asep kertun - skyoff 1:3

49e minuut.
Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahputra onderschept slim de pass. Syahputra passt de bal in één keer door. Rudiyanto rent richting de bal. Rudiyanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cahyadi onderschept slim de pass. Cahyadi geeft een hoge lob. Rayar kopt de bal weg. Bonsapia is nu in balbezit. Bonsapia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Suhanta is nu in balbezit. Rayar verovert de bal door een tackle van achteren. Rayar passt de bal zonder na te denken. Bonsapia rent richting de bal. Bonsapia draait met de bal, schiet en ... Wardoyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cahyadi speelt de bal door. Rayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayar speelt de bal door. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wardoyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mashudi rent richting de bal. Mashudi geeft een lange en hoge pass. Daar is Kogoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogoya geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tambunan onderschept slim de pass. Cahyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyadi met een sublieme pass. Ishak rent richting de bal. Ishak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asep kertun 59%, skyoff 41%.
asep kertun - skyoff 1:3