Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.09 [del]
  • Stadion: i Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
i Banyuangi Jaya
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Bondowoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondowoso passt de bal in één keer door. Zulfikar speelt de bal door. Prinanto rent richting de bal. Prinanto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fakdawer kopt de bal weg. Tuasalamony bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuasalamony haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Tuasalamony is nu in balbezit. Kuswanto onderschept slim de pass. Kuswanto passt de bal met de wreef. Hudaya rent richting de bal. Hudaya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zulfikar speelt de bal door. Kuswanto is nu in balbezit. Met opzet legt Prinanto zijn tegenspeler op de grond. Prinanto krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Riyadi passt de bal in één keer door. Bondowoso is nu in balbezit. Bondowoso passt de bal in één keer door. Zulfikar rent richting de bal. Zulfikar draait met de bal, schiet en ... Midun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Zamrun onderschept slim de pass. Zamrun geeft een hoge lob. Prinanto rent richting de bal. Prinanto haalt uit met een fantastische trap. Midun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i - Banyuangi Jaya 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i 52%, Banyuangi Jaya 48%.
i - Banyuangi Jaya 1:0

59e minuut.
Arismunandar passt de bal in één keer door. Suryaman is nu in balbezit. Suryaman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hudaya de bal. Hudaya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Salisbury probeert de bal met de borst te controleren. Suryaman rent richting de bal. Suryaman met een sublieme pass. Hudaya is nu in balbezit. Hudaya schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
i - Banyuangi Jaya 1:1

69e minuut.
Suryaman rent richting de bal. Bondowoso verovert de bal door een tackle van achteren. Bondowoso speelt de bal door. Prinanto rent richting de bal. Prinanto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
i - Banyuangi Jaya 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i 44%, Banyuangi Jaya 56%.
i - Banyuangi Jaya 2:1
i