Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skyoff BFKC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rizal rent richting de bal. Sandang is nu in balbezit. Sandang passt de bal zonder na te denken. Rudiyanto rent richting de bal. Rudiyanto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kusaini geeft een lange en hoge pass. Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rustaman. Suhanta raakt geblesseerd tijdens het duel. Suhanta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rudiyanto rent richting de bal. Rudiyanto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skyoff - BFKC 1:0

18e minuut.
Suhanta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurpijal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indarto is nu in balbezit. Indarto haalt uit met een fantastische trap. Wardoyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
skyoff - BFKC 1:1

19e minuut.
Klungelig pakt Azis de bal. Sibuan is nu in balbezit. Sibuan probeert naar een medespeler te passen. Rudiyanto rent richting de bal. Rudiyanto draait met de bal, schiet en ... Hutagalung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kusaini met de inworp. Suhanta rent richting de bal. Suhanta probeert naar een medespeler te passen. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyoff 52%, BFKC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
skyoff - BFKC 1:1

58e minuut.
Rustaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajar onderschept slim de pass. Titaley begaat een overtreding. Titaley krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sardy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Azis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indarto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Indarto is nu in balbezit. Batola bereikt de bal nog maar net als eerste. Indarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indarto schiet op doel. Batola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
skyoff - BFKC 1:2

87e minuut.
Rudiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rustaman. Rustaman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skyoff 50%, BFKC 50%.
skyoff - BFKC 1:2