Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banyuangi Jaya gonzales
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Arismunandar met een sublieme pass. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismunandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismunandar geeft de bal voor. Hudaya springt en kopt de bal. Pekey bokst de bal weg.

16e minuut.
Kuswanto probeert naar een medespeler te passen. Salisbury is nu in balbezit. Salisbury probeert naar een medespeler te passen. Hudaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudaya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Suryaman met de inworp. Bakti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamrun. Zamrun krijgt een gele kaart. Bakti raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Suseno onderschept slim de pass. Suryaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suseno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suryaman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Suryaman kan niet meer verder spelen. Abdulrahman komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Wiyono met een sublieme pass. Suryaman rent richting de bal. Suryaman met een sublieme pass. Chandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banyuangi Jaya - gonzales 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banyuangi Jaya 45%, gonzales 55%.
Banyuangi Jaya - gonzales 0:1

69e minuut.
Fakdawer trapt de bal weg. Daar is Patha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudaya met een sublieme pass. Abdulrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sanjoyo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salisbury met de inworp. Abdulrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pekey bokst de bal weg.

75e minuut.
Bakti kopt de bal weg. Fakdawer is nu in balbezit. Zamrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti rent richting de bal. Bakti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Pekey trapt de bal weg. Bakti is nu in balbezit. Kuswanto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuswanto krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Fakdawer geeft een lange en hoge pass. Saepul rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gofur. Gofur krijgt een gele kaart. Saepul roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Saepul kan niet meer verder spelen. Polim komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sanjoyo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salisbury met een snelle inworp. Abdulrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Banyuangi Jaya - gonzales 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banyuangi Jaya 43%, gonzales 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banyuangi Jaya - gonzales 1:1