Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NORTENG CITY FC Udis
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 17
solid Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Subandi passt de bal met de wreef. Djajalaksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanilec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Djajalaksana raakt geblesseerd tijdens het duel. Baldo Bento komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Udis 0:1

7e minuut.
Jatmiko verovert de bal door een tackle van achteren. Subandi rent richting de bal. Ure schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ure krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Porietis verovert de bal door een tackle van achteren. Porietis passt de bal met de wreef. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... Baldo Bento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NORTENG CITY FC - Udis 1:1

17e minuut.
Djajalaksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Djajalaksana passt de bal met de wreef. Daar is Subandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... Baldo Bento bokst de bal weg.

22e minuut.
Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiyono legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mengenli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van der Jeugt legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Udis 2:1

26e minuut.
Chiş onderschept slim de pass. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandi begaat een overtreding. Subandi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ure is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porietis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kasali kopt de bal weg. Subandi heeft problemen om de bal te vangen. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kasali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ure is nu in balbezit. Jatmiko maakt een afschuwelijke overtreding. Jatmiko krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Van der Jeugt heeft problemen om de bal te vangen. Kasali bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Jeugt schiet op doel. Baldo Bento werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Udis 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 34%, Udis 66%.
NORTENG CITY FC - Udis 3:1

48e minuut.
Mengenli geeft een hoge lob. Lantang kan de bal niet met de borst controleren. Porietis is nu in balbezit. Porietis haalt uit met een fantastische trap. Baldo Bento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Udis 4:1

50e minuut.
Dulanto met de inworp. Mengenli rent richting de bal. Kasali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mengenli raakt geblesseerd tijdens het duel. Van der Jeugt neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Udis 5:1

52e minuut.
Mengenli heeft problemen om de bal te vangen. Hanilec is nu in balbezit. Hanilec passt de bal met de wreef. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Subandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis onderschept slim de pass. Porietis probeert naar een medespeler te passen. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Udis 6:1

59e minuut.
Ştrudel speelt de bal door. Porietis is nu in balbezit. Porietis passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Udis 7:1

62e minuut.
Daar is Jatmiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis passt de bal met de wreef. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure schiet op doel. Baldo Bento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van der Jeugt rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Udis 8:1

65e minuut.
Widiarto is nu in balbezit. Hanilec verovert de bal door een tackle van achteren. Hanilec met een sublieme pass. Mengenli rent richting de bal. Mengenli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis passt de bal met de wreef. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel. Baldo Bento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Udis 9:1

75e minuut.
Mengenli is nu in balbezit. Porietis speelt de bal door. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel. Baldo Bento probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 18%, Udis 82%.
NORTENG CITY FC - Udis 9:1