Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TESTING F.C KSF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Rambing geeft de bal voor. Inworp. Octavianus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Handoyo rent richting de bal. Handoyo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Roekito bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Handoyo. Roekito raakt geblesseerd tijdens het duel. Roekito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aiboy controleert de bal met de borst. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing draait met de bal, schiet en ... Waidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - KSF 1:0

12e minuut.
Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Roekito onderschept slim de pass. Cahyono rent richting de bal. Cahyono haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Roekito de bal. Wasfle bereikt de bal nog maar net als eerste. Octavianus met een sublieme pass. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono haalt uit met een fantastische trap. Chaeruddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chaeruddin trapt de bal weg van het doel. Ariyadi probeert de bal met de borst te controleren. Ariyadi geeft een hoge lob. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Octavianus bereikt de bal nog maar net als eerste. Octavianus passt de bal in één keer door. Daar is Aiboy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobing rent richting de bal. Tobing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Waidi trapt de bal weg van het doel. Ramadhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadhani draait met de bal, schiet en ... Waidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - KSF 2:0

31e minuut.
Ariyadi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lesmana komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Sugiyanto passt de bal met de wreef. Abidin is nu in balbezit. Ekodono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekodono krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ramadhani verovert de bal door een tackle van achteren. Bachir rent richting de bal. Bachir passt de bal met de wreef. Tobing rent richting de bal. Tobing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - KSF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TESTING F.C 53%, KSF 47%.
TESTING F.C - KSF 3:0

78e minuut.
Ekodono speelt de bal door. Lesmana rent richting de bal. Sugiyanto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sugiyanto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TESTING F.C 56%, KSF 44%.
TESTING F.C - KSF 3:0