Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.10 [del]
  • Stadion: KSF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3021
KSF TESTING F.C
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mashudi geeft de bal voor. Wasfle kopt de bal weg. Rambing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono verovert de bal door een tackle van achteren. Cahyono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Octavianus probeert naar een medespeler te passen. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pattinasarani de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Chaeruddin speelt de bal door. Sugiyanto geeft de bal voor. Cahyono rent richting de bal. Cahyono schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pattinasarani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSF - TESTING F.C 1:0

23e minuut.
Octavianus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sugiyanto controleert de bal met de borst. Sugiyanto passt de bal met de wreef. Daar is Cahyono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahyono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Abidin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo passt de bal in één keer door. Handoyo is nu in balbezit. Handoyo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gautama speelt de bal door. Tobing is nu in balbezit. Mariandy begaat een overtreding. Tobing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roekito komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSF 32%, TESTING F.C 68%.
KSF - TESTING F.C 1:0

46e minuut.
Bachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo verovert de bal door een tackle van achteren. Tanuredjo probeert naar een medespeler te passen. Cahyono rent richting de bal. Cahyono haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Handoyo met de inworp. Tanuredjo is nu in balbezit. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap. Irianto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gautama met een sublieme pass. Supendi rent richting de bal. Supendi met een sublieme pass. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Octavianus onderschept slim de pass. Octavianus met een sublieme pass. Wasfle heeft problemen om de bal te vangen. Bachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSF 47%, TESTING F.C 53%.
KSF - TESTING F.C 1:0