Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IO 935 Penggilingan FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Astawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahwin rent richting de bal. Astawa is nu in balbezit. Syahwin is nu in balbezit. Syahwin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hambadi rent richting de bal. Musafri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hambadi. Hambadi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Musafri passt de bal in één keer door. Sukarja is nu in balbezit. Sukarja geeft een hoge lob. Sardy rent richting de bal. Sardy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kuncoro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krisdjianto de bal. Krisdjianto probeert naar een medespeler te passen. Syahwin is nu in balbezit. Syahwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sukarja rent richting de bal. Astawa verovert de bal door een tackle van achteren. Astawa probeert naar een medespeler te passen. Syahwin rent richting de bal. Syahwin draait met de bal, schiet en ... Suyatno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Waskita geeft een hoge lob. Waropen is nu in balbezit. Sardy onderschept slim de pass. Sardy schiet op doel. Kesuma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - Penggilingan FC 1:0

43e minuut.
Astawa passt de bal met de wreef. Usman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rusdianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 64%, Penggilingan FC 36%.
IO 935 - Penggilingan FC 1:0

49e minuut.
Sardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Waropen de bal onder controle te krijgen. Rinaldi is nu in balbezit. Rinaldi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Musafri geeft de bal voor. Suwandi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kusunah de bal onder controle te krijgen. Rinaldi rent richting de bal. Rinaldi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kesuma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Sardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesuma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sardy is nu in balbezit. Sardy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 48%, Penggilingan FC 52%.
IO 935 - Penggilingan FC 1:0