Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NORTENG CITY FC KSF
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


6e minuut.
Dulanto geeft een hoge lob. Ure rent richting de bal. Porietis rent richting de bal. Porietis geeft een lange en hoge pass. Mengenli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - KSF 1:0

9e minuut.
Van der Jeugt kopt de bal weg. Aiboy speelt de bal door. Mariandy probeert de bal aan de voet te houden. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Porietis probeert naar een medespeler te passen. Ure is nu in balbezit. Ure met een sublieme pass. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mariandy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulanto met de inworp. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli haalt uit met een fantastische trap. Waidi bokst de bal weg. Aiboy rent richting de bal. Aiboy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - KSF 2:0

19e minuut.
Mashudi heeft problemen om de bal te vangen. Porietis is nu in balbezit. Porietis passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aiboy is nu in balbezit. Aiboy geeft de bal voor. Inworp. Ure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porietis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mariandy verovert de bal door een tackle van achteren. Porietis rent richting de bal. Mariandy onderschept slim de pass. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dulanto speelt de bal door. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt passt de bal in één keer door. Porietis rent richting de bal. Porietis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 46%, KSF 54%.
NORTENG CITY FC - KSF 2:0

55e minuut.
Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanilec verovert de bal door een tackle van achteren. Hanilec passt de bal in één keer door. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - KSF 3:0

70e minuut.
Handoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Handoyo met een sublieme pass. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trubar de bal onder controle te krijgen. Ezgeç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Wasfle is nu in balbezit. Mengenli verovert de bal door een tackle van achteren. Mengenli speelt de bal door. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... Waidi bokst de bal weg.

75e minuut.
Chiş geeft een lange en hoge pass. Daar is Van der Jeugt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariandy is nu in balbezit. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ure rent richting de bal. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiboy met een sublieme pass. Van der Jeugt heeft problemen om de bal te vangen. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - KSF 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 37%, KSF 63%.
NORTENG CITY FC - KSF 4:0