Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Penggilingan FC sjr fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kuncoro met een sublieme pass. Fuady is nu in balbezit. Mahfud bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuady rent richting de bal. Fuady schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mihardja rent richting de bal. Syahwin onderschept slim de pass. Mintohardjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintohardjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Penggilingan FC - sjr fc 1:0

6e minuut.
Mahfud is nu in balbezit. Mahfud passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihardja de bal. Mintohardjo verovert de bal door een tackle van achteren. Mintohardjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Penggilingan FC - sjr fc 2:0

14e minuut.
Darmawan is nu in balbezit. Darmawan met een sublieme pass. Mihardja heeft problemen om de bal te vangen. Syahwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sudarsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Usman is nu in balbezit. Sudarsono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sudarsono krijgt een gele kaart. Usman raakt geblesseerd tijdens het duel. Usman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihardja heeft problemen om de bal te vangen. Syahwin is nu in balbezit. Syahwin draait met de bal, schiet en ... Buwono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rusdianto is nu in balbezit. Mahfud onderschept slim de pass. Mahfud passt de bal in één keer door. Fuady is nu in balbezit. Fuady haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kesuma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sudarsono heeft problemen om de bal te vangen. Mintohardjo rent richting de bal. Mintohardjo met een sublieme pass. Syahwin rent richting de bal. Syahwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kuncoro is nu in balbezit. Mintohardjo verovert de bal door een tackle van achteren. Kuncoro is nu in balbezit. Mintohardjo onderschept slim de pass. Mintohardjo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Penggilingan FC 54%, sjr fc 46%.
Penggilingan FC - sjr fc 2:0

49e minuut.
Sudarsono verovert de bal door een tackle van achteren. Sudarsono passt de bal met de wreef. Mahfud probeert de bal aan de voet te houden. Fuady bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuady haalt uit met een fantastische trap. Kesuma bokst de bal weg.

85e minuut.
Musafri is nu in balbezit. Trinugroho verovert de bal door een tackle van achteren. Trinugroho probeert naar een medespeler te passen. Mahfud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahfud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Penggilingan FC - sjr fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Penggilingan FC 42%, sjr fc 58%.
Penggilingan FC - sjr fc 2:1