Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sjr fc IO 935
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Trinugroho is nu in balbezit. Trinugroho geeft de bal voor. Fuady heeft problemen om de bal te vangen. Fuady schiet op doel. Suhanta probeert de bal aan de voet te houden. Suyatno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sukarja kopt de bal weg. Klungelig pakt Mandra de bal. Tantawi rent richting de bal. Tantawi haalt uit met een fantastische trap. Mandra probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zaenuri speelt de bal door. Fuady rent richting de bal. Suwandi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suwandi krijgt een gele kaart. Fuady is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuncoro met een snel genomen vrije trap. Fuady is nu in balbezit. Fuady schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjr fc 36%, IO 935 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sjr fc - IO 935 0:0

63e minuut.
Kuncoro speelt de bal door. Mandra is nu in balbezit. Zaenuri begaat een overtreding. Zaenuri krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Zaenuri geeft een lange en hoge pass. Musafri speelt de bal door. Suhanta geeft een hoge lob. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra schiet op doel. Buwono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mahfud speelt de bal door. Fuady bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Suwandi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Suwandi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Fuady raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fuady kan niet meer verder spelen. Rohiman komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sukarja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musafri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahfud rent richting de bal. Mahfud geeft de bal voor. Suyatno bokst de bal weg. Daar is Musa`ad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sjr fc - IO 935 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjr fc 34%, IO 935 66%.
sjr fc - IO 935 1:0