Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kinova Fc Penggilingan FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Mintohardjo verovert de bal door een tackle van achteren. Samsudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintohardjo onderschept slim de pass. Mintohardjo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suwandi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - Penggilingan FC 0:1

29e minuut.
Rusdianto probeert naar een medespeler te passen. Mintohardjo heeft problemen om de bal te vangen. Mintohardjo probeert naar een medespeler te passen. Syahwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - Penggilingan FC 0:2

34e minuut.
Harmanto passt de bal in één keer door. Usman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra rent richting de bal. Mandra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - Penggilingan FC 1:2

36e minuut.
Bachdim heeft problemen om de bal te vangen. Bachdim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pekey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekey schiet op doel. Waropen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kinova Fc 61%, Penggilingan FC 39%.
Kinova Fc - Penggilingan FC 1:2

53e minuut.
Kurniawan heeft problemen om de bal te vangen. Trimulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawan begaat een overtreding. Kurniawan krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mintohardjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawan onderschept slim de pass. Kurniawan geeft een hoge lob. Daar is Pekey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zainudin zal de hoekschop nemen. Bachdim is nu in balbezit. Bachdim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kinova Fc - Penggilingan FC 2:2

71e minuut.
Klungelig pakt Mintohardjo de bal. Mintohardjo geeft een hoge lob. Syahwin rent richting de bal. Syahwin haalt uit met een fantastische trap. Suwandi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mintohardjo rent richting de bal. Mintohardjo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pitoy verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Ivak Dalam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pitoy geeft een hoge lob. Mandra kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rusdianto de bal onder controle te krijgen. Pekey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kinova Fc 53%, Penggilingan FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kinova Fc - Penggilingan FC 2:2