Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kinova Fc NORTENG CITY FC
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 28
7 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 27.1
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Van der Jeugt passt de bal met de wreef. Daar is Porietis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porietis probeert naar een medespeler te passen. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli draait met de bal, schiet en ... Ivak Dalam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Porietis is nu in balbezit. Tuasalamony begaat een overtreding. Porietis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porietis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van der Jeugt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suwandi heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ure zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Zainudin de bal. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:1

12e minuut.
Ure met een snelle inworp. Tuasalamony rent richting de bal. Porietis verovert de bal door een tackle van achteren. Porietis geeft een hoge lob. Samsudin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Arriola met de inworp. Mengenli is nu in balbezit. Zainudin verovert de bal door een tackle van achteren. Hanilec rent richting de bal. Hanilec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:2

19e minuut.
Zainudin probeert naar een medespeler te passen. Mandra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanilec. Hanilec krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kurniawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Jeugt passt de bal in één keer door. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ivak Dalam trapt de bal weg. Hanilec rent richting de bal. Mandra begaat een overtreding. Hanilec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hanilec kan niet meer verder spelen. Daar is Mandra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Samsudin probeert naar een medespeler te passen. Suwandi heeft problemen om de bal te vangen. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:3

28e minuut.
Mandra is nu in balbezit. Van der Jeugt verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Jeugt passt de bal zonder na te denken. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zainudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanto verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanto geeft de bal voor. Porietis met een sublieme pass. Klungelig pakt Pitoy de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ivak Dalam met een sublieme pass. Mandra kopt de bal weg. Pekey is nu in balbezit. Pekey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kinova Fc 66%, NORTENG CITY FC 34%.
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:3

49e minuut.
Mandra is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez met een sublieme pass. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:4

53e minuut.
Ivak Dalam probeert naar een medespeler te passen. Dulanto kopt de bal weg. Daar is Pitoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengenli is nu in balbezit. Mengenli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dulanto geeft een hoge lob. Van der Jeugt kopt de bal weg. Daar is Kurniawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengenli rent richting de bal. Mengenli haalt uit met een fantastische trap. Ivak Dalam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Suwandi de bal. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Suwandi trapt de bal weg. Mengenli kopt de bal weg. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... Ivak Dalam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:5

61e minuut.
Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mengenli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van der Jeugt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ivak Dalam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:6

64e minuut.
Kurniawan heeft problemen om de bal te vangen. Mengenli rent richting de bal. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. Ivak Dalam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:7

67e minuut.
Porietis is nu in balbezit. Porietis passt de bal zonder na te denken. Daar is Van der Jeugt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... Suwandi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Ivak Dalam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rodríguez kopt de bal weg. Kurniawan is nu in balbezit. Mengenli onderschept slim de pass. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. Ivak Dalam bokst de bal weg.

80e minuut.
Mengenli heeft problemen om de bal te vangen. Zainudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainudin passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mandra probeert de bal met de borst te controleren. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez met een sublieme pass. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zainudin speelt de bal door. Arriola met een sublieme pass. Mengenli rent richting de bal. Mengenli draait met de bal, schiet en ... Ivak Dalam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:8

85e minuut.
Dulanto rent richting de bal. Zainudin begaat een overtreding. Dulanto raakt geblesseerd tijdens het duel. Porietis met een snel genomen vrije trap. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Mengenli is nu in balbezit. Zainudin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mengenli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zainudin probeert naar een medespeler te passen. Van der Jeugt kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:9

90e minuut.
Mengenli geeft een hoge lob. Daar is Pitoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kinova Fc 84%, NORTENG CITY FC 16%.
Kinova Fc - NORTENG CITY FC 0:10