Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NORTENG CITY FC Kinova Fc
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 18
good Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tuasalamony is nu in balbezit. Porietis verovert de bal door een tackle van achteren. Porietis met een sublieme pass. Daar is Van der Jeugt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ure is nu in balbezit. Tuasalamony rent richting de bal. Tuasalamony geeft de bal voor. Pekey is nu in balbezit. Pekey schiet op doel. Ezgeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis passt de bal zonder na te denken. Kurniawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli verovert de bal door een tackle van achteren. Mengenli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Porietis rent richting de bal. Porietis probeert naar een medespeler te passen. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Kinova Fc 1:0

34e minuut.
Dulanto probeert naar een medespeler te passen. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli met een sublieme pass. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. Ivak Dalam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pekey is nu in balbezit. Hanilec verovert de bal door een tackle van achteren. Trubar rent richting de bal. Sandang rent richting de bal. Sandang haalt uit met een fantastische trap. Ezgeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 40%, Kinova Fc 60%.
NORTENG CITY FC - Kinova Fc 1:0

48e minuut.
Daar is Samsudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis passt de bal in één keer door. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Kinova Fc 2:0

54e minuut.
Suryaman is nu in balbezit. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryaman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suryaman krijgt een gele kaart. Arriola raakt geblesseerd tijdens het duel. Arriola met een snel genomen vrije trap. Mengenli rent richting de bal. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Samsudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsudin passt de bal zonder na te denken. Pekey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandang draait met de bal, schiet en ... Ezgeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zainudin passt de bal in één keer door. Porietis heeft problemen om de bal te vangen. Tuasalamony is nu in balbezit. Hanilec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanilec geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Kinova Fc 3:0

69e minuut.
Pekey passt de bal in één keer door. Pitoy speelt de bal door. Kurniawan rent richting de bal. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dulanto rent richting de bal. Dulanto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pitoy de bal. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hanilec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ure de bal. Samsudin rent richting de bal. Ure verovert de bal door een tackle van achteren. Ure geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Hanilec rent richting de bal. Hanilec passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Kinova Fc 4:0

81e minuut.
Klungelig pakt Mengenli de bal. Mengenli passt de bal in één keer door. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Van der Jeugt schiet op doel. Ivak Dalam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pitoy kopt de bal weg. Daar is Suwandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Samsudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis verovert de bal door een tackle van achteren. Porietis speelt de bal door. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Kinova Fc 5:0

88e minuut.
Inworp. Arriola met de inworp. Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanto geeft de bal voor. Van der Jeugt springt en kopt de bal. Ivak Dalam bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 36%, Kinova Fc 64%.
NORTENG CITY FC - Kinova Fc 5:0