Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NORTENG CITY FC sjr fc
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 19
solide Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Arriola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trinugroho. Arriola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arriola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Buwono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mengenli rent richting de bal. Kuncoro rent richting de bal. Mengenli verovert de bal door een tackle van achteren. Mengenli passt de bal met de wreef. Porietis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hanilec kopt de bal weg. Porietis rent richting de bal. Rantung begaat een overtreding. Porietis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Porietis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buwono bokst de bal weg. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - sjr fc 1:0

17e minuut.
Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuady begaat een overtreding. Ştrudel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hanilec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - sjr fc 2:0

18e minuut.
Fuady is nu in balbezit. Fuady passt de bal in één keer door. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - sjr fc 3:0

21e minuut.
Daar is Sudarsono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanilec is nu in balbezit. Hanilec probeert naar een medespeler te passen. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dulanto geeft een hoge lob. Porietis kopt de bal weg. Ure speelt de bal door. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rantung is nu in balbezit. Porietis verovert de bal door een tackle van achteren. Porietis speelt de bal door. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Mahfud rent richting de bal. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Fuady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuady krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hanilec speelt de bal door. Daar is Mochtar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porietis verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - sjr fc 4:0

44e minuut.
Arriola is nu in balbezit. Trinugroho verovert de bal door een tackle van achteren. Trinugroho probeert naar een medespeler te passen. Mahfud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahfud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 41%, sjr fc 59%.
NORTENG CITY FC - sjr fc 4:0

47e minuut.
Mochtar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuncoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt schiet op doel. Buwono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - sjr fc 5:0

54e minuut.
Porietis rent richting de bal. Porietis speelt de bal door. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli speelt de bal door. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Arriola verovert de bal door een tackle van achteren. Hanilec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanilec passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mahfud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahfud speelt de bal door. Hanilec probeert naar een medespeler te passen. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mochtar rent richting de bal. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Mihardja bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porietis is nu in balbezit. Porietis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Porietis verovert de bal door een tackle van achteren. Porietis met een sublieme pass. Mihardja rent richting de bal. Mengenli onderschept slim de pass. Mengenli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt schiet op doel. Buwono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - sjr fc 6:0

76e minuut.
Porietis probeert naar een medespeler te passen. Van der Jeugt rent richting de bal. Sudarsono is nu in balbezit. Van der Jeugt verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Buwono trapt de bal weg. Hanilec kopt de bal weg. Mengenli rent richting de bal. Mengenli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - sjr fc 7:0

87e minuut.
Hanilec met een sublieme pass. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Porietis de bal. Porietis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 22%, sjr fc 78%.
NORTENG CITY FC - sjr fc 7:0