Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.10 [del]
  • Stadion: sjr fc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3097
sjr fc NORTENG CITY FC
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 29.3
zwak Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


20e minuut.
Darmawan is nu in balbezit. Dulanto verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanto speelt de bal door. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt schiet op doel. Buwono bokst de bal weg.

24e minuut.
Ure passt de bal zonder na te denken. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ure passt de bal in één keer door. Porietis is nu in balbezit. Porietis speelt de bal door. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel. Buwono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dulanto kopt de bal weg. Klungelig pakt Sudarsono de bal. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt schiet op doel. Mochtar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ure geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van der Jeugt krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjr fc 53%, NORTENG CITY FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sjr fc - NORTENG CITY FC 0:0

52e minuut.
Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Van der Jeugt de bal. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... Buwono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sjr fc - NORTENG CITY FC 0:1

59e minuut.
Mochtar onderschept slim de pass. Mochtar speelt de bal door. Kuncoro probeert de bal met de borst te controleren. Mengenli is nu in balbezit. Mengenli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Van der Jeugt passt de bal zonder na te denken. Porietis rent richting de bal. Porietis passt de bal in één keer door. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt schiet op doel. Buwono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Dulanto passt de bal met de wreef. Van der Jeugt rent richting de bal. Mengenli rent richting de bal. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sjr fc - NORTENG CITY FC 0:2

84e minuut.
Klungelig pakt Sudarsono de bal. Porietis is nu in balbezit. Porietis passt de bal met de wreef. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjr fc 64%, NORTENG CITY FC 36%.
sjr fc - NORTENG CITY FC 0:2