Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IO 935 TESTING F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Waskita speelt de bal door. Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Faisal speelt de bal door. Mandra rent richting de bal. Mandra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 56%, TESTING F.C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IO 935 - TESTING F.C 0:0

56e minuut.
Gautama geeft de bal voor. Inworp. Rinaldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hambadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hambadi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Irianto de bal. Mandra is nu in balbezit. Mandra draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Irianto de bal. Hambadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambadi schiet op doel. Chaeruddin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - TESTING F.C 1:0

61e minuut.
Gautama probeert naar een medespeler te passen. Gunawan speelt de bal door. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra schiet op doel. Chaeruddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - TESTING F.C 2:0

68e minuut.
Wattimena probeert naar een medespeler te passen. Bachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi begaat een overtreding. Suwandi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Gunawan verovert de bal door een tackle van achteren. Gunawan probeert naar een medespeler te passen. Mandra rent richting de bal. Hambadi is nu in balbezit. Hambadi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bachir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambadi rent richting de bal. Hambadi schiet op doel. Chaeruddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - TESTING F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 39%, TESTING F.C 61%.
IO 935 - TESTING F.C 3:0