Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.10 [del]
  • Stadion: KSF Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
KSF Kinova Fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Wasfle de bal. Sandang is nu in balbezit. Wasfle maakt een afschuwelijke overtreding. Wasfle krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Zainudin heeft problemen om de bal te vangen. Tanuredjo is nu in balbezit. Tanuredjo passt de bal met de wreef. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Suryaman verovert de bal door een tackle van achteren. Sugiyanto speelt de bal door. Mariandy is nu in balbezit. Pekey onderschept slim de pass. Pekey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cahyono is nu in balbezit. Pitoy is nu in balbezit. Pitoy geeft de bal voor. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ivak Dalam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuasalamony de bal. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono rent richting de bal. Cahyono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Pekey passt de bal met de wreef. Zainudin rent richting de bal. Zainudin passt de bal in één keer door. Suryaman rent richting de bal. Suryaman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pekey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekey haalt uit met een fantastische trap. Waidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSF 45%, Kinova Fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSF - Kinova Fc 0:0

78e minuut.
Abidin kopt de bal weg. Klungelig pakt Pitoy de bal. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono haalt uit met een fantastische trap. Ivak Dalam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zainudin kopt de bal weg. Mashudi probeert de bal aan de voet te houden. Pekey met een sublieme pass. Sandang rent richting de bal. Sandang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSF 45%, Kinova Fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSF - Kinova Fc 0:0