Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sjr fc TESTING F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Fuady is nu in balbezit. Irianto verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Mahfud zijn tegenspeler op de grond. Mahfud krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rantung met een sublieme pass. Mahfud rent richting de bal. Mahfud passt de bal zonder na te denken. Fuady rent richting de bal. Fuady draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Roekito rent richting de bal. Kuncoro onderschept slim de pass. Kuncoro passt de bal met de wreef. Fuady bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuady schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sjr fc - TESTING F.C 1:0

41e minuut.
Tobing rent richting de bal. Tobing draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mihardja de bal. Tobing is nu in balbezit. Tobing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Roekito is nu in balbezit. Roekito passt de bal zonder na te denken. Rambing probeert naar een medespeler te passen. Roekito is nu in balbezit. Roekito geeft een lange en hoge pass. Buwono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjr fc 49%, TESTING F.C 51%.
sjr fc - TESTING F.C 1:0

52e minuut.
Kuncoro probeert de bal aan de voet te houden. Kuncoro met een sublieme pass. Trinugroho is nu in balbezit. Trinugroho geeft een lange en hoge pass. Fuady krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Mahfud rent richting de bal. Gautama onderschept slim de pass. Fuady is nu in balbezit. Fuady schiet op doel. Lesmana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sjr fc - TESTING F.C 2:0

87e minuut.
Sudarsono speelt de bal door. Fuady is nu in balbezit. Fuady passt de bal zonder na te denken. Mahfud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahfud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjr fc 53%, TESTING F.C 47%.
sjr fc - TESTING F.C 2:0