Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IO 935 NORTENG CITY FC
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 28.7
matig Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Dulanto is nu in balbezit. Dulanto geeft een lange en hoge pass. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - NORTENG CITY FC 0:1

13e minuut.
Sukarja verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanto verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanto geeft de bal voor. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. Suyatno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porietis rent richting de bal. Porietis schiet op doel. Suyatno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - NORTENG CITY FC 0:2

16e minuut.
Mengenli onderschept slim de pass. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt geeft een hoge lob. Mengenli is nu in balbezit. Mengenli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ştrudel passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt rent richting de bal. Musa`ad bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - NORTENG CITY FC 0:3

24e minuut.
Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi geeft de bal voor. Mandra rent richting de bal. Mandra schiet op doel. Ezgeç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - NORTENG CITY FC 1:3

28e minuut.
Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli geeft een hoge lob. Suhanta rent richting de bal. Van der Jeugt verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... Suyatno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Hanilec onderschept slim de pass. Hanilec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van der Jeugt de bal. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Musa`ad de bal. Porietis is nu in balbezit. Porietis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - NORTENG CITY FC 1:4

44e minuut.
Hanilec speelt de bal door. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel. Suyatno bokst de bal weg.

45e minuut.
Galingging geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mengenli is nu in balbezit. Mengenli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 66%, NORTENG CITY FC 34%.
IO 935 - NORTENG CITY FC 1:4

59e minuut.
Dulanto is nu in balbezit. Dulanto geeft de bal voor. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. Suyatno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - NORTENG CITY FC 1:5

69e minuut.
Trubar verovert de bal door een tackle van achteren. Trubar passt de bal zonder na te denken. Ure probeert naar een medespeler te passen. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... Suyatno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Van der Jeugt is nu in balbezit. Suhanta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van der Jeugt. Van der Jeugt krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hanilec kan de bal niet met de borst controleren. Sukarja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukarja passt de bal zonder na te denken. Mengenli is nu in balbezit. Mengenli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dulanto rent richting de bal. Dulanto probeert naar een medespeler te passen. Porietis met een sublieme pass. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 73%, NORTENG CITY FC 27%.
IO 935 - NORTENG CITY FC 1:5