Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sjr fc KSF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Buwono met een harde bal richting middenveld. Sugiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Sugiyanto kopt de bal weg. Cahyono rent richting de bal. Cahyono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kuncoro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mariandy de bal. Wasfle rent richting de bal. Mahfud rent richting de bal. Mahfud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mashudi controleert de bal met de borst. Mashudi geeft een hoge lob. Darmawan kopt de bal weg. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono draait met de bal, schiet en ... Buwono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Buwono met een harde bal richting middenveld. Sugiyanto kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihardja de bal. Cahyono rent richting de bal. Cahyono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjr fc 58%, KSF 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sjr fc - KSF 0:0

46e minuut.
Wasfle is nu in balbezit. Mahfud rent richting de bal. Mahfud passt de bal in één keer door. Pasir is nu in balbezit. Pasir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sugiyanto is nu in balbezit. Sugiyanto probeert naar een medespeler te passen. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono draait met de bal, schiet en ... Mihardja probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sjr fc - KSF 0:1

67e minuut.
Mahfud is nu in balbezit. Mahfud passt de bal in één keer door. Mariandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir onderschept slim de pass. Pasir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Wasfle rent richting de bal. Mahfud verovert de bal door een tackle van achteren. Mahfud probeert naar een medespeler te passen. Pasir rent richting de bal. Pasir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mariandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Musafri verovert de bal door een tackle van achteren. Musafri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahid rent richting de bal. Kuncoro verovert de bal door een tackle van achteren. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Trinugroho is nu in balbezit. Mashudi onderschept slim de pass. Mashudi geeft de bal voor. Cahyono rent richting de bal. Cahyono haalt uit met een fantastische trap. Buwono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pasir probeert naar een medespeler te passen. Trinugroho is nu in balbezit. Trinugroho geeft een hoge lob. Musafri is nu in balbezit. Musafri draait met de bal, schiet en ... Waidi bokst de bal weg.

86e minuut.
Kuncoro verovert de bal door een tackle van achteren. Sugiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto probeert naar een medespeler te passen. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjr fc 55%, KSF 45%.
sjr fc - KSF 0:1