Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IO 935 Udis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Faisal rent richting de bal. Faisal geeft de bal voor. Suwandi is nu in balbezit. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - Udis 1:0

4e minuut.
Tantawi onderschept slim de pass. Widiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rinaldi zijn tegenspeler op de grond. Rinaldi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Widiarto met een sublieme pass. Yani rent richting de bal. Gunawan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gunawan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Suwandi met een sublieme pass. Tantawi is nu in balbezit. Tantawi probeert naar een medespeler te passen. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - Udis 2:0

17e minuut.
Tantawi onderschept slim de pass. Tantawi passt de bal met de wreef. Lantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra onderschept slim de pass. Mandra draait met de bal, schiet en ... Baldo Bento bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 45%, Udis 55%.
IO 935 - Udis 2:0

56e minuut.
Djajalaksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunawan onderschept slim de pass. Suabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Suabey haalt uit met een fantastische trap. Suhanta heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - Udis 2:1

65e minuut.
Suwandi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Djajalaksana. Suwandi raakt geblesseerd tijdens het duel. Suwandi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lantang heeft problemen om de bal te vangen. Mandra is nu in balbezit. Mandra draait met de bal, schiet en ... Baldo Bento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IO 935 - Udis 3:1

86e minuut.
Suwandi onderschept slim de pass. Tantawi rent richting de bal. Tantawi probeert naar een medespeler te passen. Mandra is nu in balbezit. Mandra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IO 935 38%, Udis 62%.
IO 935 - Udis 3:1