Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NORTENG CITY FC Penggilingan FC
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 19.1
solide Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Van der Jeugt passt de bal zonder na te denken. Mengenli is nu in balbezit. Mengenli haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kesuma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Ure met een snelle inworp. Porietis speelt de bal door. Ure rent richting de bal. Ure geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Van der Jeugt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Penggilingan FC 1:0

21e minuut.
Usman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Winandar komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Van der Jeugt kopt de bal weg. Hanilec rent richting de bal. Hanilec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van der Jeugt de bal. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Penggilingan FC 2:0

28e minuut.
Mintohardjo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ure. Mintohardjo raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusdianto met een snel genomen vrije trap. Daar is Syahwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syahwin schiet op doel. Ezgeç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Penggilingan FC 2:1

30e minuut.
Porietis speelt de bal door. Klungelig pakt Van der Jeugt de bal. Van der Jeugt probeert naar een medespeler te passen. Mengenli is nu in balbezit. Mengenli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Penggilingan FC 3:1

34e minuut.
Hanilec passt de bal in één keer door. Waropen is nu in balbezit. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. Kesuma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Penggilingan FC 4:1

36e minuut.
Arriola met een snelle inworp. Dulanto rent richting de bal. Winandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanto onderschept slim de pass. Dulanto geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kusunah passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Porietis de bal. Porietis met een sublieme pass. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. Kesuma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dulanto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Van der Jeugt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porietis is nu in balbezit. Porietis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 40%, Penggilingan FC 60%.
NORTENG CITY FC - Penggilingan FC 4:1

47e minuut.
Dulanto passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusdianto is nu in balbezit. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Van der Jeugt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanto geeft een lange en hoge pass. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mengenli is nu in balbezit. Mengenli passt de bal zonder na te denken. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porietis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NORTENG CITY FC - Penggilingan FC 5:1

64e minuut.
Hanilec rent richting de bal. Hanilec met een sublieme pass. Van der Jeugt heeft problemen om de bal te vangen. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. Kesuma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hanilec rent richting de bal. Hanilec probeert naar een medespeler te passen. Porietis probeert naar een medespeler te passen. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Musafri is nu in balbezit. Van der Jeugt onderschept slim de pass. Van der Jeugt passt de bal in één keer door. Porietis rent richting de bal. Porietis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş met een sublieme pass. Porietis met een sublieme pass. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hanilec is nu in balbezit. Hanilec probeert naar een medespeler te passen. Chiş met een sublieme pass. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kuncoro passt de bal met de wreef. Hanilec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanilec speelt de bal door. Ure is nu in balbezit. Ure passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NORTENG CITY FC 28%, Penggilingan FC 72%.
NORTENG CITY FC - Penggilingan FC 5:1