Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MASTER CLUB Norteng City A.F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Octavianus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambe rent richting de bal. Aritonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sutadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lambe is nu in balbezit. Lambe geeft een hoge lob. Silalahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalim onderschept slim de pass. Rosalim draait met de bal, schiet en ... Wisnu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Habibie rent richting de bal. Rahmad verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmad passt de bal met de wreef. Rosalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lambe is nu in balbezit. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosalim de bal. Rosalim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MASTER CLUB - Norteng City A.F.C 0:1

36e minuut.
Junaedi onderschept slim de pass. Junaedi probeert naar een medespeler te passen. Bernardi rent richting de bal. Rosalim onderschept slim de pass. Rosalim haalt uit met een fantastische trap. Sutadi bokst de bal weg. Rosalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pribadi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MASTER CLUB - Norteng City A.F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASTER CLUB 52%, Norteng City A.F.C 48%.
MASTER CLUB - Norteng City A.F.C 0:2

55e minuut.
Rahmad is nu in balbezit. Aritonang verovert de bal door een tackle van achteren. Aritonang met een sublieme pass. Rosalim is nu in balbezit. Rosalim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Octavianus geeft een lange en hoge pass. Ohorella met een sublieme pass. Rosalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalim haalt uit met een fantastische trap. Putro kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Octavianus probeert naar een medespeler te passen. Runturambi is nu in balbezit. Ohorella bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi verovert de bal door een tackle van achteren. Runturambi haalt uit met een fantastische trap. Sutadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Putro geeft een hoge lob. Inworp. Irawan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahmad heeft problemen om de bal te vangen. Rahmad geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASTER CLUB 55%, Norteng City A.F.C 45%.
MASTER CLUB - Norteng City A.F.C 0:2