Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
del el_classico Arun Football Club
el_class Tactiek 424
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 23.5
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Abdi onderschept slim de pass. Abdi geeft een hoge lob. Sosomar rent richting de bal. Sunanta verovert de bal door een tackle van achteren. Sunanta haalt uit met een fantastische trap. Soejandri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Karya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbuun verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - Arun Football Club 0:1

15e minuut.
Suabey passt de bal zonder na te denken. Haay rent richting de bal. Haay probeert naar een medespeler te passen. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Mudana bokst de bal weg. Lumbuun heeft problemen om de bal te vangen. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - Arun Football Club 0:2

26e minuut.
Suabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suabey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarwana neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - Arun Football Club 1:2

30e minuut.
Zainudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyadi passt de bal in één keer door. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Puspito geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haay met een snelle inworp. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - Arun Football Club 1:3

41e minuut.
Suherman probeert de bal aan de voet te houden. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro passt de bal met de wreef. Lumbuun is nu in balbezit. Lumbuun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - Arun Football Club 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 49%, Arun Football Club 51%.
del el_classico - Arun Football Club 1:4

48e minuut.
Tamaela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suabey is nu in balbezit. Ramadhan rent richting de bal. Suabey onderschept slim de pass. Suabey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bojonegoro speelt de bal door. Haay is nu in balbezit. Haay passt de bal in één keer door. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - Arun Football Club 1:5

59e minuut.
Puspito probeert de bal aan de voet te houden. Haay bereikt de bal nog maar net als eerste. Haay probeert naar een medespeler te passen. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Laksana onderschept slim de pass. Laksana geeft een hoge lob. Puspito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haay rent richting de bal. Haay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Karya rent richting de bal. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro probeert naar een medespeler te passen. Lumbuun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbuun schiet op doel. Mudana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Tecuari is nu in balbezit. Tecuari geeft een lange en hoge pass. Daar is Sosomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunanta rent richting de bal. Sunanta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 52%, Arun Football Club 48%.
del el_classico - Arun Football Club 1:5