Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MASTER CLUB Tes FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


24e minuut.
Bahalwan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santoso de bal. Santoso speelt de bal door. Rosalim rent richting de bal. Rosalim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MASTER CLUB - Tes FC 1:0

39e minuut.
Luhulima speelt de bal door. Santoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoso geeft de bal voor. Sandy is nu in balbezit. Sandy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MASTER CLUB - Tes FC 1:1

43e minuut.
Bahalwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahmad rent richting de bal. Luhulima begaat een overtreding. Luhulima krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASTER CLUB 57%, Tes FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MASTER CLUB - Tes FC 1:1

48e minuut.
Jamiluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambe verovert de bal door een tackle van achteren. Lambe passt de bal in één keer door. Rosalim rent richting de bal. Rosalim haalt uit met een fantastische trap. Tanuredjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Tanuredjo met een harde bal richting middenveld. Luhulima kopt de bal weg. Daar is Bahalwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rahmad is nu in balbezit. Rahmad speelt de bal door. Batola is nu in balbezit. Rosalim rent richting de bal. Rosalim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bahalwan probeert naar een medespeler te passen. Rahmad rent richting de bal. Rahmad passt de bal in één keer door. Rosalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Him Tjiang speelt de bal door. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernardi. Bernardi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASTER CLUB 43%, Tes FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MASTER CLUB - Tes FC 1:1