Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MASTER CLUB del el_classico
Normal Tactiek el_class
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Inworp. Irawan met een snelle inworp. Zainudin is nu in balbezit. Rahmad onderschept slim de pass. Rahmad geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Suabey met een sublieme pass. Sunanta rent richting de bal. Sunanta probeert naar een medespeler te passen. Sarwana rent richting de bal. Sarwana schiet op doel. Sutadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Hutagalung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagalung geeft de bal voor. Suabey kopt de bal weg. Sunanta rent richting de bal. Sunanta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Puspito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suabey met een sublieme pass. Sarwana is nu in balbezit. Sarwana schiet op doel. Sutadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmad passt de bal zonder na te denken. Abdi onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irawan zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASTER CLUB 46%, del el_classico 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MASTER CLUB - del el_classico 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Tamaela de bal. Tamaela geeft een hoge lob. Sunanta speelt de bal door. Suabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Suabey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MASTER CLUB - del el_classico 0:1

90e minuut.
Irawan rent richting de bal. Irawan passt de bal met de wreef. Cahyadi is nu in balbezit. Cahyadi draait met de bal, schiet en ... Mudana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MASTER CLUB - del el_classico 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASTER CLUB 55%, del el_classico 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MASTER CLUB - del el_classico 1:1