Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RIZKI_ZR 819 8055
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hasanuddin is nu in balbezit. Burhanuddin is nu in balbezit. Mansawan rent richting de bal. Hasanuddin rent richting de bal. Hasanuddin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hasanuddin passt de bal met de wreef. Hadi rent richting de bal. Hadi met een sublieme pass. Nurdiyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Winandar trapt de bal weg. Jufriyanto kopt de bal weg. Abdi heeft problemen om de bal te vangen. Walian is nu in balbezit. Walian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - 819 8055 0:1

23e minuut.
Daar is Ambarawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prihatin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santoso rent richting de bal. Santoso geeft de bal voor. Yandri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wahab probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Atmajaya is nu in balbezit. Atmajaya probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Jufriyanto de bal onder controle te krijgen. Hasanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanuddin haalt uit met een fantastische trap. Yandri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RIZKI_ZR - 819 8055 1:1

28e minuut.
Walian probeert de bal met de borst te controleren. Atmajaya rent richting de bal. Nurdiyantoro rent richting de bal. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Hasanuddin rent richting de bal. Hasanuddin passt de bal met de wreef. Burhanuddin rent richting de bal. Burhanuddin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Burhanuddin rent richting de bal. Burhanuddin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Habibi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ambarawa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Atmajaya de bal. Walian is nu in balbezit. Walian haalt uit met een fantastische trap. Zainudin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - 819 8055 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIZKI_ZR 60%, 819 8055 40%.
RIZKI_ZR - 819 8055 1:2

49e minuut.
Atmajaya verovert de bal door een tackle van achteren. Hasanuddin is nu in balbezit. Habibi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habibi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Habibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro passt de bal zonder na te denken. Walian is nu in balbezit. Walian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - 819 8055 1:3

67e minuut.
Prihatin passt de bal met de wreef. Hasanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanuddin met een sublieme pass. Burhanuddin heeft problemen om de bal te vangen. Burhanuddin draait met de bal, schiet en ... Yandri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mansawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoso verovert de bal door een tackle van achteren. Santoso speelt de bal door. Atmajaya is nu in balbezit. Atmajaya geeft een hoge lob. Yandri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIZKI_ZR 32%, 819 8055 68%.
RIZKI_ZR - 819 8055 1:3