Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
819 8055 del el_classico
Normal Tactiek el_class
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Hadi geeft de bal voor. Nurdiyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Puspito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nurdiyantoro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nurdiyantoro kan niet meer verder spelen. Manusiwa komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Priambodo geeft de bal voor. Habibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Habibi passt de bal zonder na te denken. Ambarawa is nu in balbezit. Ambarawa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zainudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainudin geeft een hoge lob. Habibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sunanta is nu in balbezit. Sunanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
819 8055 - del el_classico 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 819 8055 48%, del el_classico 52%.
819 8055 - del el_classico 0:1

50e minuut.
Abubakar geeft de bal voor. Abdi geeft een lange en hoge pass. Sunanta heeft problemen om de bal te vangen. Triadi rent richting de bal. Triadi draait met de bal, schiet en ... Yandri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
819 8055 - del el_classico 0:2

53e minuut.
Mahfud geeft een lange en hoge pass. Daar is Jufriyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zainudin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zainudin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zainudin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambarawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manusiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusiwa draait met de bal, schiet en ... Priambodo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hadi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Habibi kopt de bal weg. Manusiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusiwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Habibi speelt de bal door. Manusiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusiwa speelt de bal door. Daar is Walian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tamaela is nu in balbezit. Habibi rent richting de bal. Habibi passt de bal met de wreef. Ambarawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambarawa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 819 8055 45%, del el_classico 55%.
819 8055 - del el_classico 0:2