Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
del el_classico 819 8055
el_class Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Karya rent richting de bal. Karya geeft een hoge lob. Mansawan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suabey is nu in balbezit. Suabey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nurdiyantoro rent richting de bal. Walian rent richting de bal. Karya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karya krijgt een gele kaart. Walian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karya geeft een lange en hoge pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nurdiyantoro neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - 819 8055 0:1

27e minuut.
Zainudin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lessy komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Nurdiyantoro is nu in balbezit. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian draait met de bal, schiet en ... Hutagalung probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Karya passt de bal met de wreef. Sunanta rent richting de bal. Sunanta speelt de bal door. Tamaela rent richting de bal. Tamaela geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lessy met de inworp. Sarwana rent richting de bal. Mahfud legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarwana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sunanta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Yandri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 54%, 819 8055 46%.
del el_classico - 819 8055 0:1

46e minuut.
Suabey onderschept slim de pass. Suabey speelt de bal door. Daar is Sunanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarwana rent richting de bal. Sarwana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
del el_classico - 819 8055 1:1

58e minuut.
Nurdiyantoro passt de bal zonder na te denken. Ambarawa is nu in balbezit. Ambarawa geeft een lange en hoge pass. Hadi is nu in balbezit. Hadi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Karya heeft problemen om de bal te vangen. Mudana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tecuari met een snelle inworp. Jufriyanto is nu in balbezit. Sarwana verovert de bal door een tackle van achteren. Sarwana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Abubakar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lessy met een snelle inworp. Sarwana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarwana geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Sunanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunanta haalt uit met een fantastische trap. Yandri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - 819 8055 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 36%, 819 8055 64%.
del el_classico - 819 8055 2:1