Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tes FC E&B FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Supendi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prabowo komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Prabowo is nu in balbezit. Bunyamin rent richting de bal. Husein is nu in balbezit. Prabowo rent richting de bal. Prabowo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Simanjuntak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simanjuntak passt de bal zonder na te denken. Sandy is nu in balbezit. Sandy schiet op doel. Zulfikar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tes FC - E&B FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tes FC 45%, E&B FC 55%.
Tes FC - E&B FC 1:0

47e minuut.
Jamiluddin is nu in balbezit. Jamiluddin passt de bal met de wreef. Bunyamin is nu in balbezit. Prabowo onderschept slim de pass. Prabowo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Manewar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luhulima bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhulima met een sublieme pass. Sandy is nu in balbezit. Sandy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Luhulima bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhulima probeert naar een medespeler te passen. Rahmawan is nu in balbezit. Sandy verovert de bal door een tackle van achteren. Sandy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Rahmawan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imbiri geeft een lange en hoge pass. Prabowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabowo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fajar verovert de bal door een tackle van achteren. Fajar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sahkole de bal. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tes FC 50%, E&B FC 50%.
Tes FC - E&B FC 1:0