Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
si ihsan thea Norteng City A.F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Fajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Habibie verovert de bal door een tackle van achteren. Habibie passt de bal in één keer door. Muazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muazis schiet op doel. Sutiono bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Junaedi zal de hoekschop nemen. Muazis heeft problemen om de bal te vangen. Rosalim rent richting de bal. Rosalim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Habibie met een sublieme pass. Junaedi is nu in balbezit. Junaedi probeert naar een medespeler te passen. Rosalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Octavianus kopt de bal weg. Muazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudaryono is nu in balbezit. Muazis onderschept slim de pass. Muazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Djajalaksana met een snelle inworp. Poerwadi geeft de bal voor. Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: si ihsan thea 66%, Norteng City A.F.C 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
si ihsan thea - Norteng City A.F.C 0:0

60e minuut.
Habibie is nu in balbezit. Habibie geeft de bal voor. Fajar probeert de bal aan de voet te houden. Muazis is nu in balbezit. Muazis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Poerwadi kopt de bal weg. Pangkatana is nu in balbezit. Met opzet legt Kartono zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kartono naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Prihatin met een sublieme pass. Habibie bereikt de bal nog maar net als eerste. Habibie speelt de bal door. Rosalim is nu in balbezit. Rosalim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
si ihsan thea - Norteng City A.F.C 0:1

81e minuut.
Sudaryono verovert de bal door een tackle van achteren. Muazis onderschept slim de pass. Muazis probeert naar een medespeler te passen. Rosalim is nu in balbezit. Rosalim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
si ihsan thea - Norteng City A.F.C 0:2

89e minuut.
Sutedjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Djajalaksana met een sublieme pass. Poerwadi speelt de bal door. Pangkatana rent richting de bal. Pangkatana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
si ihsan thea - Norteng City A.F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: si ihsan thea 55%, Norteng City A.F.C 45%.
si ihsan thea - Norteng City A.F.C 1:2