Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arun Football Club si ihsan thea
424 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Daar is Djajalaksana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suherman speelt de bal door. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Djajalaksana is nu in balbezit. Laksana met een sublieme pass. Bojonegoro rent richting de bal. Klungelig pakt Lumbuun de bal. Lumbuun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - si ihsan thea 1:0

20e minuut.
Purbowo rent richting de bal. Purbowo geeft een hoge lob. Poerwadi speelt de bal door. Klungelig pakt Pangkatana de bal. Pangkatana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ramadhan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Djajalaksana de bal. Bojonegoro is nu in balbezit. Lumbuun is nu in balbezit. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sudaryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro met een sublieme pass. Lumbuun is nu in balbezit. Lumbuun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - si ihsan thea 2:0

37e minuut.
Haay geeft een lange en hoge pass. Purbowo is nu in balbezit. Cahyadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cahyadi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Badil geeft de bal voor. Inworp. Cahyadi met de inworp. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - si ihsan thea 3:0

43e minuut.
Sutedjo onderschept slim de pass. Sutedjo probeert naar een medespeler te passen. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap. Sutiono werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arun Football Club 40%, si ihsan thea 60%.
Arun Football Club - si ihsan thea 3:0

53e minuut.
Wisudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Purbowo is nu in balbezit. Rizal maakt een afschuwelijke overtreding. Rizal krijgt een gele kaart. Purbowo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Purbowo kan niet meer verder spelen. Ivak Dalam komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Samudra is nu in balbezit. Samudra passt de bal zonder na te denken. Haay rent richting de bal. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Rizal geeft de bal voor. Laksana probeert naar een medespeler te passen. Djajalaksana probeert de bal aan de voet te houden. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun draait met de bal, schiet en ... Sutiono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - si ihsan thea 4:0

76e minuut.
Lumbuun verovert de bal door een tackle van achteren. Lumbuun controleert de bal met de borst. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro schiet op doel. Sutiono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - si ihsan thea 5:0

83e minuut.
Suherman rent richting de bal. Suherman geeft een hoge lob. Haay kopt de bal weg. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - si ihsan thea 6:0

87e minuut.
Suherman onderschept slim de pass. Suherman passt de bal met de wreef. Lumbuun rent richting de bal. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arun Football Club 51%, si ihsan thea 49%.
Arun Football Club - si ihsan thea 6:0