Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MASTER CLUB RIZKI_ZR
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Rahmad speelt de bal door. Cahyadi rent richting de bal. Cahyadi haalt uit met een fantastische trap. Winandar kopt de bal weg. Supriatna heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Bahalwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juanda heeft problemen om de bal te vangen. Juanda haalt uit met een fantastische trap. Winandar kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Cahyadi rent richting de bal. Cahyadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MASTER CLUB - RIZKI_ZR 1:0

12e minuut.
Daar is Ohorella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasanuddin rent richting de bal. Burhanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanuddin is nu in balbezit. Hasanuddin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MASTER CLUB - RIZKI_ZR 1:1

15e minuut.
Putiray rent richting de bal. Putiray passt de bal zonder na te denken. Burhanuddin is nu in balbezit. Burhanuddin schiet op doel. Sutadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MASTER CLUB - RIZKI_ZR 1:2

16e minuut.
Irawan is nu in balbezit. Inworp. Irawan met de inworp. Rahmad rent richting de bal. Rahmad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Junaidi verovert de bal door een tackle van achteren. Hasanuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanuddin onderschept slim de pass. Hasanuddin schiet op doel. Sutadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Prihatin onderschept slim de pass. Prihatin passt de bal in één keer door. Atmajaya probeert de bal met de borst te controleren. Cahyadi rent richting de bal. Cahyadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MASTER CLUB - RIZKI_ZR 2:2

31e minuut.
Ohorella is nu in balbezit. Ohorella met een sublieme pass. Abidin rent richting de bal. Burhanuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Burhanuddin draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Daar is Ohorella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohorella onderschept slim de pass. Prihatin is nu in balbezit. Prihatin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rahmad probeert naar een medespeler te passen. Irawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Irawan passt de bal met de wreef. Cahyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyadi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Atmajaya is nu in balbezit. Rahmad verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmad met een sublieme pass. Cahyadi is nu in balbezit. Cahyadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MASTER CLUB - RIZKI_ZR 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASTER CLUB 52%, RIZKI_ZR 48%.
MASTER CLUB - RIZKI_ZR 3:2

60e minuut.
Ohorella met een snelle inworp. Daar is Bahalwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasanuddin speelt de bal door. Burhanuddin is nu in balbezit. Burhanuddin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MASTER CLUB 41%, RIZKI_ZR 59%.
MASTER CLUB - RIZKI_ZR 3:2