Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RIZKI_ZR Arun Football Club
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro met een sublieme pass. Winandar is nu in balbezit. Lumbuun is nu in balbezit. Lumbuun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Samudra rent richting de bal. Santoso onderschept slim de pass. Santoso speelt de bal door. Burhanuddin rent richting de bal. Burhanuddin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Abdi geeft een hoge lob. Suherman rent richting de bal. Suherman probeert naar een medespeler te passen. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Suherman onderschept slim de pass. Lumbuun is nu in balbezit. Bojonegoro rent richting de bal. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - Arun Football Club 0:1

43e minuut.
Prihatin is nu in balbezit. Suherman rent richting de bal. Bojonegoro speelt de bal door. Lumbuun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - Arun Football Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIZKI_ZR 61%, Arun Football Club 39%.
RIZKI_ZR - Arun Football Club 0:2

49e minuut.
Rizal met een sublieme pass. Cahyadi geeft de bal voor. Klungelig pakt Supriatna de bal. Lumbuun is nu in balbezit. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Burhanuddin rent richting de bal. Burhanuddin speelt de bal door. Ramadhan is nu in balbezit. Hasanuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanuddin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Suherman speelt de bal door. Lumbuun bereikt de bal nog maar net als eerste. Winandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbuun verovert de bal door een tackle van achteren. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Laksana rent richting de bal. Laksana passt de bal met de wreef. Lumbuun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Ramadhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadhan met een sublieme pass. Bojonegoro rent richting de bal. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - Arun Football Club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIZKI_ZR 65%, Arun Football Club 35%.
RIZKI_ZR - Arun Football Club 0:3