Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RIZKI_ZR Tes FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Him Tjiang geeft een hoge lob. Simanjuntak met een sublieme pass. Sandy is nu in balbezit. Sandy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - Tes FC 0:1

17e minuut.
Wahyudi rent richting de bal. Wahyudi met een sublieme pass. Bunyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoso speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RIZKI_ZR - Tes FC 1:1

22e minuut.
Yazir heeft problemen om de bal te vangen. Santoso is nu in balbezit. Santoso passt de bal in één keer door. Burhanuddin rent richting de bal. Burhanuddin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Luhulima geeft de bal voor. Sandy kopt de bal weg. Yazir heeft problemen om de bal te vangen. Yazir draait met de bal, schiet en ... Zainudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Luhulima kopt de bal weg. Daar is Fajar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burhanuddin is nu in balbezit. Burhanuddin schiet op doel. Tanuredjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - Tes FC 2:1

33e minuut.
Yazir passt de bal in één keer door. Hasanuddin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jamiluddin. Jamiluddin krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Santoso geeft een hoge lob. Luhulima bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhulima met een sublieme pass. Sandy heeft problemen om de bal te vangen. Sandy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Simanjuntak geeft de bal voor. Daar is Supriatna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandy is nu in balbezit. Sandy haalt uit met een fantastische trap. Zainudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RIZKI_ZR - Tes FC 2:2

44e minuut.
Him Tjiang onderschept slim de pass. Sandy rent richting de bal. Him Tjiang rent richting de bal. Him Tjiang haalt uit met een fantastische trap. Winandar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIZKI_ZR 55%, Tes FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RIZKI_ZR - Tes FC 2:2

47e minuut.
Him Tjiang onderschept slim de pass. Him Tjiang probeert naar een medespeler te passen. Sandy is nu in balbezit. Sandy draait met de bal, schiet en ... Supriatna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - Tes FC 2:3

60e minuut.
Prihatin geeft de bal voor. Luhulima bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhulima probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Him Tjiang de bal. Him Tjiang geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
RIZKI_ZR - Tes FC 2:4

72e minuut.
Santoso passt de bal zonder na te denken. Yazir heeft problemen om de bal te vangen. Wahyudi rent richting de bal. Yazir onderschept slim de pass. Yazir geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Supriatna verovert de bal door een tackle van achteren. Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriatna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Supriatna krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Abdi verovert de bal door een tackle van achteren. Luhulima is nu in balbezit. Luhulima passt de bal zonder na te denken. Sandy is nu in balbezit. Sandy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIZKI_ZR 63%, Tes FC 37%.
RIZKI_ZR - Tes FC 2:4