Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
del el_classico RIZKI_ZR
el_class Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sunanta rent richting de bal. De`Fretes verovert de bal door een tackle van achteren. De`Fretes geeft een hoge lob. Burhanuddin is nu in balbezit. Burhanuddin schiet op doel. Mudana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
del el_classico - RIZKI_ZR 0:1

10e minuut.
Wahyudi speelt de bal door. Suabey is nu in balbezit. Suabey passt de bal in één keer door. Sunanta is nu in balbezit. Sunanta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Abdi geeft een lange en hoge pass. Sunanta kopt de bal weg. Atmajaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamaela rent richting de bal. Tamaela geeft een hoge lob. Zainudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Atmajaya geeft een hoge lob. Abdi probeert de bal aan de voet te houden. Burhanuddin rent richting de bal. Burhanuddin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zainudin niet meer kan verder spelen. Kurnia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 41%, RIZKI_ZR 59%.
del el_classico - RIZKI_ZR 0:1

54e minuut.
Prihatin speelt de bal door. Wahyudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahyudi speelt de bal door. Hasanuddin rent richting de bal. Hasanuddin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Tecuari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santoso met een snelle inworp. Hasanuddin is nu in balbezit. Hasanuddin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Putiray geeft een hoge lob. Zainudin rent richting de bal. Zainudin passt de bal met de wreef. Sunanta is nu in balbezit. Sunanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
del el_classico - RIZKI_ZR 1:1

77e minuut.
Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdi geeft de bal voor. Sunanta is nu in balbezit. Sunanta haalt uit met een fantastische trap. Kurnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: del el_classico 38%, RIZKI_ZR 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
del el_classico - RIZKI_ZR 1:1