Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
temonfc F.C. Banser
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Fais met een sublieme pass. Sutadi is nu in balbezit. Sutadi passt de bal zonder na te denken. Ambara rent richting de bal. Ambara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
temonfc - F.C. Banser 0:1

35e minuut.
Danurwindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Supardi rent richting de bal. Danurwindo verovert de bal door een tackle van achteren. Sudradjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudradjat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
temonfc - F.C. Banser 1:1

43e minuut.
Jafar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasaribu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sudradjat is nu in balbezit. Sudradjat geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temonfc 50%, F.C. Banser 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
temonfc - F.C. Banser 1:1

48e minuut.
Sutadi onderschept slim de pass. Sutadi geeft een lange en hoge pass. Daar is Hamdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambara rent richting de bal. Ambara schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
temonfc - F.C. Banser 1:2

55e minuut.
Supardi onderschept slim de pass. Supardi passt de bal met de wreef. Ambara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
temonfc - F.C. Banser 1:3

56e minuut.
Sudradjat speelt de bal door. Danurwindo is nu in balbezit. Sutadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sutadi krijgt een gele kaart. Danurwindo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Hamdani passt de bal in één keer door. Pasaribu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasaribu geeft een hoge lob. Danurwindo rent richting de bal. Danurwindo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Fais geeft de bal voor. Ambara rent richting de bal. Hamdani begaat een overtreding. Hamdani krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pohan rent richting de bal. Pohan geeft de bal voor. Hardiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Pohan geeft de bal voor. Makatindu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Napitupulu zal de hoekschop nemen. Fais heeft problemen om de bal te vangen. Sutadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutadi geeft de bal voor. Muladi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: temonfc 62%, F.C. Banser 38%.
temonfc - F.C. Banser 1:3