Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lovengau Putra Laskar Merah Putih
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Supriono onderschept slim de pass. Supriono geeft de bal voor. Siagian speelt de bal door. Sasongko is nu in balbezit. Sasongko geeft een hoge lob. Rosalim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Nawawi speelt de bal door. Hendra is nu in balbezit. Met opzet legt Gautama zijn tegenspeler op de grond. Gautama is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hendra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Supriono met een snel genomen vrije trap. Hendra rent richting de bal. Hendra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Gautama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautama speelt de bal door. Daar is Ambarawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satya is nu in balbezit. Satya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Supriono rent richting de bal. Ambarawa verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oetama. Oetama krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Oetama passt de bal met de wreef. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nawawi geeft de bal voor. Sumanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovengau Putra - Laskar Merah Putih 0:1

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Oetama de bal onder controle te krijgen. Ambarawa is nu in balbezit. Ambarawa passt de bal zonder na te denken. Satya is nu in balbezit. Satya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovengau Putra 48%, Laskar Merah Putih 52%.
Lovengau Putra - Laskar Merah Putih 0:1

62e minuut.
Abdillah rent richting de bal. Abdillah geeft een lange en hoge pass. Rosalim speelt de bal door. Hendra is nu in balbezit. Hendra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Siagian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fanani met de inworp. Marsis rent richting de bal. Marsis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ambarawa is nu in balbezit. Oetama verovert de bal door een tackle van achteren. Oetama passt de bal zonder na te denken. Marsis rent richting de bal. Marsis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovengau Putra 46%, Laskar Merah Putih 54%.
Lovengau Putra - Laskar Merah Putih 0:1