Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarep8712345 Genius Football Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 13.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mashudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashudi probeert naar een medespeler te passen. Fatwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivak Dalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivak Dalam draait met de bal, schiet en ... Kaban bokst de bal weg.

13e minuut.
Sanusi rent richting de bal. Sudarta rent richting de bal. Fatwa is nu in balbezit. Ivak Dalam verovert de bal door een tackle van achteren. Ivak Dalam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ivak Dalam speelt de bal door. Fatwa is nu in balbezit. Sudarta onderschept slim de pass. Sudarta draait met de bal, schiet en ... Kaban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarep8712345 - Genius Football Club 1:0

44e minuut.
Ivak Dalam met een sublieme pass. Sudarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarta draait met de bal, schiet en ... Manurung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarep8712345 - Genius Football Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarep8712345 37%, Genius Football Club 63%.
sarep8712345 - Genius Football Club 2:0

51e minuut.
Hendra is nu in balbezit. Hendra passt de bal zonder na te denken. Ivak Dalam probeert naar een medespeler te passen. Sudarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudarta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sanusi rent richting de bal. Sanusi passt de bal in één keer door. Firmansyah is nu in balbezit. Suprayitno rent richting de bal. Suprayitno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Suprayitno met een sublieme pass. Firmansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Malibela zijn tegenspeler op de grond. Firmansyah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanusi wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarep8712345 - Genius Football Club 2:1

71e minuut.
Gultom geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabagaimu met de inworp. Ivak Dalam rent richting de bal. Ivak Dalam geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Manurung geeft een hoge lob. Inworp. Mashudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ivak Dalam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivak Dalam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Laksana is nu in balbezit. Suprayitno is nu in balbezit. Suprayitno passt de bal met de wreef. Firmansyah rent richting de bal. Firmansyah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarep8712345 46%, Genius Football Club 54%.
sarep8712345 - Genius Football Club 2:1