Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal FC Ansop
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Mar zuki geeft de bal voor. Solichin rent richting de bal. Panggabean bereikt de bal nog maar net als eerste. Solichin onderschept slim de pass. Solichin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zamrani kan de bal niet met de borst controleren. Abu rent richting de bal. Abu probeert naar een medespeler te passen. Solichin rent richting de bal. Solichin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal FC - Ansop 0:1

8e minuut.
Musriza geeft de bal voor. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Panigoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Syahrizal de bal. Syahrizal speelt de bal door. Panigoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigoro schiet op doel. Mar zuki probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Abu onderschept slim de pass. Abu met een sublieme pass. Solichin is nu in balbezit. Solichin haalt uit met een fantastische trap. Musriza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal FC - Ansop 0:2

26e minuut.
Wijanarko passt de bal in één keer door. Cahyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyadi probeert naar een medespeler te passen. Solichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Solichin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Cahyadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suabey is nu in balbezit. Suabey speelt de bal door. Solichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Solichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal FC - Ansop 0:3

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Widianto niet meer kan verder spelen. Madani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal FC 56%, Ansop 44%.
Eternal FC - Ansop 0:3

74e minuut.
Hudaya probeert naar een medespeler te passen. Mauro is nu in balbezit. Suryaman probeert naar een medespeler te passen. Panigoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Gunadi trapt de bal weg. Wijanarko rent richting de bal. Wijanarko passt de bal zonder na te denken. Solichin is nu in balbezit. Solichin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal FC 46%, Ansop 54%.
Eternal FC - Ansop 0:3